رژیم غذایی درمان کننده نقرس را بشناسید

[ad_1]

نقرس یک بیماری التهابی است. علت این بیماری کاهش سطح اسید اوریک است. در نتیجه اورات سدیم باعث افزایش سفتی مفاصل و ایجاد درد در مفصل می شود.

به گزارش ایسنا. نقرس یک بیماری التهابی است. علت این بیماری اختلال در متابولیسم پورین است که منجر به مقدار نامناسب اسید اوریک و در نتیجه یافتن سدیم اورات در مفاصل و ایجاد درد در مفاصل می شود.

به گفته دفتر ترویج تغذیه وزارت بهداشت، این افراد از بیماری های کلیوی مانند اسید اوریک رنج می برند. نقرس در مردان بعد از 45 سالگی بیشتر دیده می شود و شایع تر است. همچنین با درد شدید شروع می شود که به طور ناگهانی در مفصل انگشت پا بالا می رود.

اما چگونه یک رژیم غذایی متعادل می تواند به کاهش التهاب و نقرس کمک کند؟

کاهش وزن با خستگی و خستگی مداوم همراه خواهد بود.

کتوز همراه با روزه داری و رژیم کم کربوهیدرات علائم این بیماری را تشدید می کند. در نتیجه غذاهای ناآشنا با محدودیت شدید مصرف نکنید.

افزایش مصرف گوشت و غذاهای دریایی با افزایش اسید اوریک همراه است. اما این مورد در مورد پروتئین گیاهی صدق نمی کند. غذاهای غنی از پورین (لوبیا، نخود، عدس) خطر ابتلا به نقرس را افزایش نمی دهند.

برای دستیابی به کاهش وزن و حساسیت به انسولین، داشتن یک رژیم غذایی متعادل با رژیم غذایی محدود حیوانی، الکل، غذاهای حاوی فروکتوز (نوشیدنی ها و آب میوه های شیرین، کمپوت ها)، کنترل رژیم غذایی و رژیم غذایی متعادل توصیه می شود.

غذاهای غنی از لبنیات کم چرب و مکمل های ویتامین C با کاهش خطر ابتلا به نقرس مرتبط هستند.

خواندن
احداث ۴ تصفیه‌خانه فاضلاب در خوزستان تا سال آینده

نوشیدن قهوه، اما نه چای سبز، با کاهش سطح اورات خون همراه است و ممکن است در این زمینه محافظت کننده باشد.

سبزیجاتی مانند شیر یا پنیر، تخم مرغ، پروتئین گیاهی و قهوه نقش محافظتی در نقرس دارند.

هر گوشت اضافی در روز خطر ابتلا به نقرس را 21 درصد افزایش می دهد و هر واحد غذای دریایی اضافی در هفته خطر ابتلا به نقرس را تا 7 درصد افزایش می دهد.

دریافت غلات و سبزیجات خشک ربطی به نقرس ندارد.

فروکتوز و قند مقاومت به انسولین و درد مزمن را افزایش می دهند و خطر هیپراوریسمی را افزایش می دهند.

رژیم غذایی متعادل از سبزیجات، آجیل، سبزیجات، حبوبات، غلات کامل، میوه ها و سبزیجات کم قند توصیه می شود.

اگرچه ماهی سطح اورات را افزایش می دهد، اما فواید قلبی عروقی آن بیشتر است. (ماهی حاوی امگا 3.)

تخم مرغ و مرغ اگر در حد متعادل مصرف شوند منبع خطرناکی از پروتئین نیستند.

مصرف قهوه مفید است، اما شروع جدید نوشیدن قهوه (برای اولین بار) با نقرس همراه است.

دریافت ویتامین C کمک می کند.

فواید گیلاس می تواند مفید باشد.

در موارد فعال بیماری، مصرف آب باید افزایش یابد (حداقل 8 لیوان در روز) و از مصرف گوشت و الکل خودداری شود.

مصرف غذاهای خالص مانند آبگوشت، حیوانی، قلب، جگر، گوشت و انواع گوشت (گوشت قرمز، مرغ و ماهی) به افراد مبتلا به نقرس محدود شود.

انتهای پیام/

[ad_2]
sorsec

درباره ی admin_asooweb

مطلب پیشنهادی

چاپ پرچم ساحلی سوریه (4)

چاپ پرچم ساحلی بادبانی انواع پرچم ساحلی بادبانی     در هم اکنون حاضر، چاپ …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *