[ad_1]
مصرف اسیدهای چرب اشباع و چرب باعث ایجاد اسیدهای چرب در شریان ها، باریک شدن رگ ها و ضربان قلب می شود. پس از این روغن ها برای محافظت از قلب خود استفاده نکنید.
به گزارش ایسنا. مصرف بیش از حد چربی منجر به تجمع رسوبات چربی در شریان ها، تصلب شرایین (سخت شدن رگ ها)، تنگ شدن عروق کرونر و ضربان قلب می شود. مطالعات علمی اخیر در جهان نشان داده است که نوشیدن بیش از حد چربی و رطوبت نیز به دلیل سطوح بالای اسیدهای چرب ترانس، خطر ابتلا به سرطان سینه در زنان و سرطان پروستات را در مردان افزایش می دهد.
کارشناسان در خانه به دلیل نوع دسر مورد نیاز، استفاده از چربی غلیظ تر و غلیظ تر را در سبزیجات توصیه نمی کنند. اسیدهای چرب اضافی موجود در اسیدهای چرب باعث بیماری های قلبی عروقی و سرطان های مختلف می شود. اگرچه این روغنها در حال حاضر در کشور ما با تصفیه و بهبود کیفیت در حال تصفیه هستند، اما نسبت به روغنها دارای چربی و اسیدهای چرب کمتری هستند، اما باید توجه داشت که روغنها کمی با سبزیجات مقایسه میشوند. آب حاوی سطوح بالایی از اسیدهای چرب و چربی های ترانس است و مصرف آنها می تواند خطراتی مانند افزایش کلسترول LDL، تنگی عروق و حمله قلبی را به همراه داشته باشد. به خصوص افراد مبتلا به چربی خون و کلسترول بالا نباید از چربی و قوی استفاده کنند.
به گفته دفتر تغذیه جامعه وزارت بهداشت، توصیه می شود از روغن نباتی برای پیشگیری از بیماری قلبی استفاده شود. چربی های مایع روند آترواسکلروز (سخت شدن دیواره شریان) را کند می کنند. مایع گیاهی دارای محتوای چربی کم و مقدار زیادی اسیدهای چرب است که برای سلامت قلب ضروری است و میزان اسیدهای چرب آن کمتر از 2 درصد و در برخی تقریبا صفر نامیده می شود. آتش نشانان استفاده از روغن های آبی بهتر از چربی های حیوانی و غلیظ تر و غلیظ تر برای مراقبت های بهداشتی است.
انتهای پیام/
sorsec